Tehostettu palveluasuminen

Tehostettua palveluasumista Tuulensuussa

Meillä Tuulensuussa on tarjolla tehostettua palveluasumista säännöllistä hoivaa tarvitseville sekä muistisairaille. Henkilökuntamme on ammatittaitoista ja paikalla ympärivuorokautisesti.

Vammaispalveluyksikkö Martta

Sammonkatu 28, Loimaa, puh. 044 7637010

Vammaispalveluyksikkö Martan asunnot ovat tarkoitettuja säännöllistä hoivaa tarvitseville. Martassa asuntoja on kymmenen sekä lisäksi kaksi  lyhytaikaispaikkaa. Asunnot ovat invamitoitettuja ja tilavia, joten asumaan sopivat myös pariskunnat.

Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti. Martan yhteisiä tiloja ovat aula- ja ruokasalitilat sekä saunaosasto. Asukkailla on nykyteknologian mukainen hoitajakutsujärjestelmä, joka sisältää kulunvalvonnan ja turvarannekkeen (Everon). Dokumentoinnin tukena hoitajilla on käytössään Hilkka-asiakastietojärjestelmä.

>> Tutustu Martan tiloihin

Ryhmäkoti Ida

Huvilakatu 32 F, Loimaa, puh. 044 7637011

Ryhmäkoti Idan asunnot ovat tarkoitettuja muistihäiriöisille. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti. Jokaisella asukkaalla on oma huone ja mahdollisuus yhteisten tilojen käyttöön. Yhteisiä tiloja ovat aula- ja ruokasalitilat sekä saunaosasto ja ulkoterassi. Dokumentoinnin tukena hoitajilla on käytössä Hilkka-asiakastietojärjestelmä.

>> Tutustu Idan tiloihin

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää monipuolista palveluistamme.
Ota yhteyttä
Evästeet